Team

Het team van Notariskantoor Van Pelt bestaat uit 1 notaris, 1 kandidaat-notaris en 6 medewerkers. In ons werk onderscheiden wij ons door een hoog kwaliteitsniveau op basis van dubbele controles. We hebben altijd bijzondere aandacht voor u en onze dossiers, waarvoor we ruim de tijd nemen. We adviseren voor zaken binnen familie, woning en organisatie. Ook op het gebied van juridische en fiscale zaken en verzekeringskwesties.

Ellen van Pelt, notaris.

'Sinds 2002 ben ik als notaris werkzaam. Eerst vanuit Krijgsheld&van Pelt Notarissen en per 2016 run ik mijn eigen kantoor aan de Oostersingel 5. De kracht van mijn kantoor is dat we in een klein team werken en daardoor veel aandacht kunnen hebben voor de mens achter het dossier. Persoonlijk contact is mijn belangrijkste drijfveer om mijn vak met plezier uit te oefenen. Ik maak graag tijd voor u vrij om u te woord te staan en om al uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn'.

vanpelt@notariskantoorvanpelt.nl

Maike Vredevoogd, kandidaat-notaris.

'Ik ben al diverse jaren werkzaam als kandidaat-notaris en vanaf januari 2018 mag ik mij tot het team van Notariskantoor van Pelt rekenen. U zult mij tegenkomen in de familiepraktijk en bij onroerend goed. Ik heb de Beroepsopleiding Notariaat succesvol afgerond en ik ben bevoegd om Ellen als notaris te vervangen. Ik ben u graag van dienst'.

vredevoogd@notariskantoorvanpelt.nl

Geke Wolf-Hadders, notarieel medewerker.

'Vanaf april 2016 werk ik bij dit notariskantoor. Daarvoor heb ik jarenlang in het bankwezen gewerkt. Ik hou me voornamelijk bezig met de behandeling van de registergoed dossiers, het opstellen van akten en de afrekeningen. Ik doe de correspondentie en ik heb regelmatig telefooncontact met betrokken partijen. Voor mij een nieuwe tak van sport'.

wolf@notariskantoorvanpelt.nl

Melissa Kotters, notarieel medewerker.

'Gedurende mijn studie HBO-Rechten was ik al werkzaam bij dit notariskantoor. In 2019 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond. Ik houd mij nu voornamelijk bezig met de onroerend goed praktijk. Tijdens mijn studie heb ik ook vele andere werkzaamheden gedaan, dus ik ben breed inzetbaar. Ik waardeer het werken op een klein kantoor. De grote verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en de korte lijntjes vind ik erg prettig.'

kotters@notariskantoorvanpelt.nl

Hetty Borger, administratief medewerker.

'Net voordat ik mijn MEAO diploma op zak had kon ik hier aan de slag. Ik heb allerlei verschillende werkzaamheden binnen kantoor gedaan heb. Ik vind het leuk om overal bij te springen waar nodig. Momenteel ben ik vooral werkzaam in de front-office. De afwisseling maakt het werk steeds leuk en boeiend'.

borger@notariskantoorvanpelt.nl

Gonny Darwinkel, financieel administratief medewerker.

'Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij notariskantoor van Pelt en ik houd me bezig met de boekhouding. Ik heb al jaren ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Het samenwerken met gemotiveerde en betrokken collega's en de korte communicatielijnen binnen het kantoor geven mij veel voldoening in mijn werk'.

darwinkel@notariskantoorvanpelt.nl

Leonie Kol, administratief medewerker.

'Vanuit een ondersteunende baan in het onderwijs was ik op zoek naar een andere baan. Deze functie is geheel iets anders, maar daar was ik ook naar op zoek. Gevarieerd administratief werk met veel klantcontact, per mail, telefoon of bij ontvangst op kantoor. Grote kans dat ik u ontmoet als u binnenstapt aan de Oostersingel.'

kol@notariskantoorvanpelt.nl

Tessa Koster, praktijkondersteuner

'Tijdens mijn studie rechten aan de RUG doe ik ervaring op bij dit kantoor. Ik houd me bezig met diverse zaken, zoals familiepraktijk, bijvoorbeeld het opmaken van algemene volmachten. Ik ondersteun Melissa en Geke bij het opmaken van de levering- en hypotheekakten. En ook bij de receptie ben ik vaak te vinden.'

Volg ons laatste nieuws op facebook