wees wijs en kies voor uw eigen notaris

Afgelopen tijd ben ik regelmatig benaderd met de vraag ‘ Heeft u het ook gezien, de hele grote advertenties van partijen in de lokale kranten met de uitnodiging voor een informatiebijeenkomst over testamenten en algemene volmachten? Met vervolgens, voordat ik kan antwoorden, gelijk een vervolgvraag aan mij, welk voordeel haal ik hier als klant nu uit?

Ook ik signaleer uiteraard de laatste tijd deze advertenties. En ik kan me, eerlijk gezegd, alleen maar over verwonderen en het vertrouwen hebben dat ieder verstandig iemand hier niet mee in zee gaat. Blijkbaar zien grote partijen kansen om over de ruggen van klanten flink geld te verdienen. Dus ik beantwoord de vraag altijd heel eerlijk en oprecht met: “laat u niet verleiden, wees wijs en kies zelf voor uw eigen notaris”. Want mijn beredenering is erg eenvoudig, hoe meer partijen er tussen gaan zitten, hoe meer de klant uiteindelijk onderaan de streep financieel kwijt is. Want iedereen wil een boterham verdienen, toch? 

Ik heb het al eerder in mijn column over mijn vakmanschap gehad. Als notaris bezit ik de kennis en ervaring om u voorlichting te geven. In een gesprek met u bespreek ik, adviseer ik, en lever ik vervolgens maatwerk, en dat tegen marktconforme tarieven. 

Ik heb lang getwijfeld of ik deze column aan dit item zou besteden. Want het lijkt allemaal zo gemakkelijk om uit te halen naar een ander. En toch doe ik het omdat ik voor mijn vakmanschap wil staan en weiger om te zwijgen over deze gang van zaken. Ik sta voor mijn praktijk, voor mijn werknemers en voor mijn notarisvak. 

Dus wees wijs en kies voor uw eigen notaris. Heeft u vragen over testamenten, algemene volmachten, adviezen over estate planning of schenkingen? Kijk verder op deze website en u vindt al de nodige informatie. En voor een persoonlijk gesprek, maak een afspraak via het contactformulier of tel 0592 – 31 11 15.

Volg ons laatste nieuws op facebook