Wie is wie

Ellen van Pelt, notaris.

 

'Sinds 2002 ben ik als notaris werkzaam. Eerst vanuit Krijgsheld en van Pelt Notarissen en per 2016 mijn eigen kantoor aan de Oostersingel 5. De kracht van mijn kantoor is dat we in een klein team werken en daardoor veel aandacht kunnen hebben voor de mens achter het dossier.
Persoonlijk contact is mijn belangrijkste drijfveer om mijn vak met plezier uit te oefenen.  Ik maak graag tijd voor u vrij om u te woord te staan en om al uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn'.

 

vanpelt@notariskantoorvanpelt.nl

Maike Vredevoogd, kandidaat-notaris.

 

'Ik ben al diverse jaren werkzaam als kandidaat-notaris en vanaf januari 2018 mag ik mij tot het team van Notariskantoor van Pelt rekenen. U zult mij voornamelijk tegenkomen in de familiepraktijk en bij onroerend goed. In maart 2018 verwacht ik de Beroepsopleiding Notariaat af te ronden en dan ben ik waarnemingsbevoegd en kan ik Ellen bij afwezigheid vervangen. Ik kijk hier naar uit en ben u graag van dienst'.

vredevoogd@notariskantoorvanpelt.nl

Hetty Borger, medewerker boekhouding. 

 

'Net voordat ik mijn MEAO diploma op zak had kon ik hier aan de slag. Ik heb allerlei verschillende werkzaamheden binnen kantoor gedaan heb en momenteel ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Ik vind het nog steeds leuk om overal bij te springen waar nodig. Je kunt mij dus overal tegenkomen. Dat maakt het werk steeds leuk en boeiend'.

info@notariskantoorvanpelt.nl

Tine van Lent-de Ridder, administratief medewerker.

 

'Ik heb binnen de zakelijke dienstverlening en de transportwereld veel ervaring opgedaan in functies als managementassistente en directiesecretaresse. Ik werk sinds 2011 met heel veel plezier in het notariaat. Een veelzijdige job, waar ik mijn energie volledig in kwijt kan'.

 

vanlent@notariskantoorvanpelt.nl

Melissa Kotters, stagiaire HBO-recht.

 

'Vanaf februari 2018 ben ik als stagiaire werkzaam bij dit kantoor.  In september 2015 ben ik gestart met de studie HBO-rechten op de Hanzehogeschool in Groningen. Momenteel volg ik binnen deze studie de specialisatie familie-en vermogensrecht. Tijdens mijn stage-periode ga ik mij bezig houden met de familiepraktijk, maar daarnaast zal ik me ook verdiepen in de registergoedpraktijk'.

 

kotters@notariskantoorvanpelt.nl

Geke Wolf-Hadders, notarieel medewerker.

 

'Vanaf april 2016 werk ik bij dit notariskantoor. Daarvoor heb ik jarenlang in het bankwezen gewerkt. Ik hou me voornamelijk bezig met de behandeling van de registergoed dossiers, opstellen van akten en afrekeningen. Ik doe de correspondentie en ik heb telefooncontact met betrokken partijen. Voor mij een nieuwe tak van sport'. 

 

wolf@notariskantoorvanpelt.nl

 

 

Willemien Baving, administratief medewerker.

 

'Ik heb de laatste jaren vele functies in verschillende sectoren gehad en vanaf het najaar 2017 ben ik twee dagen per week werkzaam als administratief medewerkster op dit kantoor. Mijn enthousiasme voor deze functie komt vooral omdat ik mijn administratieve ervaring en sociale vaardigdigheden kan inzetten. Leuk u (telefonisch) te spreken en/of te ontmoeten op kantoor'.

baving@notariskantoorvanpelt.nl

Kirsten de Vries, notarieel medewerker.

 

'Tijdens mijn opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO-rechten ben ik enthousiast geworden voor werkzaamheden binnen het notariaat. Na vijf maanden stage te hebben gelopen bij een kantoor op Curacao ben ik in februari 2018 gestart als notarieel medewerker op dit kantoor. Alle zaken rondom registergoederen pak ik op. Ik verwacht me binnen dit kantoor verder te kunnen ontwikkelen'.

devries@notariskantoorvanpelt.nl

 

 

Sander Veen, administratief medewerker

'Na het behalen van mijn diploma Sociaal Juridische Medewerker ben ik de opleiding HBO-Sociaal Juridische Dienstverlening gestart. Ik kwam binnen als stagiaire en ik werk vanaf augustus 2017 naast mijn studie regelmatig een aantal uren als administratief medewerker. Zo doe ik werkervaring op in een voor mij interessant vakgebied waar ik de komende tijd veel over wil leren'.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Share: